Головна  →  Новини  →  30 серпня 2018

Перший заступник голови Подільської РДА Микола Дубовик провів засідання оперативного штабу (фото)

Перший заступник голови Подільської РДА Микола Дубовик провів засідання оперативного штабу (фото)

Сьогодні, 30 серпня, перший заступник голови Подільської райдержадміністрації Микола Дубовик провів засідання оперативного штабу з питань роботи районного господарства в осінньо-зимовий період 2018-2019 років та проведення робіт з благоустрою території Подільського району. Також в ньому взяли участь керівники комунальних підприємств району, самостійних структурних підрозділів райдержадміністрації, представники спеціалізованих обслуговуючих організацій.

На початку засідання Микола Дубовик зауважив: «Учора відбулось засідання Уряду, на якому Мінфіну та Мінрегіонрозвитку було доручено опрацювати питання врегулювання заборгованості перед НАК «Нафтогаз». Як тільки це питання буде вирішене, поступово буде відновлене гаряче водопостачання в районі. Орієнтовна дата – 15 вересня».

Також у ході засідання обговорили питання про підготовку до опалювального сезону, приділивши особливу увагу підготовці навчальних закладів. Як доповів представник управління освіти Подільської РДА, 80 навчальних закладів району вже отримали 52 акти готовності, що складає 65%, тобто підготовка триває згідно з графіком.

Йшла мова й про ліквідацію наслідків, спричинених повенями 16, 19 серпня. З цього питання директор КП «ШЕУ по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд на них Подільського району м. Києва» Олег Хмарський доповів, що наслідки негоди в центральній частині району ліквідовано, у більш віддалених мікрорайонах роботи ще тривають. Також серйозною проблемою залишається пошкодження колектору. У зв’язку з цим перший заступник голови райдержадміністрації заявив про необхідність скликання дирекції та про те, що буде тримати це питання на особистому контролі.

За результатами розгляду порядку денного Микола Дубовик надав доручення для відповідного виконання.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024