Головна  →  Новини  →  30 серпня 2018

Віктор Смирнов прозвітував про роботу Подільської райдержадміністрації в І півріччі 2018 року (фото, відео, презентація)

Віктор Смирнов прозвітував про роботу Подільської райдержадміністрації в І півріччі 2018 року (фото, відео, презентація)

29 серпня в актовій залі Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Віктор Смирнов прозвітував про роботу районної влади за І півріччя 2018 року.

До участі у заході долучився заступник голови Київської міської державної адміністрації Валентин Мондриївський, а також мешканці району, керівники житлово-будівельних кооперативів, об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, члени Громадської ради при Подільській райдержадміністрації, керівники підприємств, установ, організацій району та структурних підрозділів адміністрації.  

Перед початком заходу присутні в залі вшанували хвилиною мовчання українських військових, котрі загинули під Іловайськом у серпні 2014 року.

Під час свого виступу Віктор Смирнов презентував результати роботи райдержадміністрації за півріччя, детально зупинившись на виконання бюджету міста Києва та Програми соціально-економічного розвитку в частині освоєння коштів, де головним розпорядником є Подільська районна в місті Києві державна адміністрація.

«Впродовж І півріччя 2018 року Подільською районною в місті Києві державною адміністрацією виконувалось 28 бюджетних програм, на які було спрямовано 538 мільйонів 442 тисячі гривень бюджетних коштів, що майже на 25% більше ніж у відповідному періоді 2017 року. Дякуючи чіткій позиції міського голови та депутатського корпусу Київради, фінансування було збільшено на виконання завдань по кожній з основних галузей», - зауважив голова райдержадміністрації. Він зазначив, що пріоритетними напрямками залишається освіта, на яку спрямовано майже 84% всіх видатків району, також доповів громаді про стан справ в сфері житлово-комунального господарства, культури, соціального захисту, спорту, будівництва та інших.

Окремо голова району зупинився на питанні, що стосувалося громадського бюджету. «У 2018 році на реалізації у Подільському районі міста Києва перебувало 12 проектів-переможців бюджету участі на загальну суму 15 мільйонів гривень. Це говорить про високу активність киян, які бажають покращити столицю, виявляють ініціативу та пропонують реалізувати в районі надзвичайно корисні проекти за кошти міського бюджету. 24 серпня стартувало голосування за громадські ініціативи, щиро прошу голосувати, не залишатися осторонь. Це надзвичайно важливо!», - закликав присутніх Віктор Смирнов.

По завершенню звіту голова райдержадміністрації відповів на запитання присутніх щодо діяльності райдержадміністрації, а також подякував Валентину Мондриївському за роботу, яку він проводив на посаді голови.

Детальний звіт про результати роботи Подільської районної в місті Києві державної адміністрації.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024