Головна  →  Новини  →  29 серпня 2018

У Подільській РДА відбулась нарада з питань комплексної реновації Подолу (фото)

У Подільській РДА відбулась нарада з питань комплексної реновації Подолу (фото)

28 серпня у Подільській райдержадміністрації відбулася нарада з питань комплексної реновації території Подолу. Провів нараду перший заступник голови Подільської райдержадміністрації Микола Дубовик. До участі були також запрошені власники нежитлових приміщень на вул. Петра Сагайдачного та підприємці.

Під час наради координатор проекту «Київська вітальня» Євген Петрощук представив на розгляд присутніх презентацію щодо реконструкції вул. Петра Сагайдачного, Костянтинівської та Межигірської. У межах проекту передбачається звуження проїжджої частини вул. Петра Сагайдачного до двох полос та розширення тротуарів, де можливе розміщення фуд-кортів, літніх майданчиків кафе тощо

Також у ході наради обговорювати будівництво нового скверу біля станції метрополітену «Тараса Шевченка» на місці демонтованих тимчасових споруд. Оскільки біля входу в метро залишився ще один кіоск компанії «Київхліб», представник цієї компанії запропонував провести спільну зустріч на місці майбутнього скверу для найкращого облаштування його території.

Йшла мова й про реконструкцію фонтанів і скверів у центральній частині району.

За результатами засідання сформовано відповідні доручення керівникам комунальних підприємств та обслуговуючих організацій, які необхідно опрацювати до наступної наради.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024