Головна  →  Новини  →  29 серпня 2018

У Подільській РДА прийнято рішення про призначення грошової компенсації за належне житло 2 особам (фото)

У Подільській РДА прийнято рішення про призначення грошової компенсації за належне житло 2 особам (фото)

28 серпня відбулось засідання комісії щодо розгляду заяв про призначення та виплату грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення для деяких категорій осіб, які брали участь у бойових діях на території інших держав, а також членів їхніх сімей за участю голови Подільської райдержадміністрації Віктора Смирнова, представників структурних підрозділів адміністрації та громадських організацій.

Під час засідання розглянули 2 заяви осіб з інвалідністю ІІ групи з числа військовослужбовців-учасників бойових дій на території інших держав, які стали інвалідами внаслідок поранення, контузії, каліцтва або захворювання, пов’язаних з перебуванням у таких державах, про призначення грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення.

Члени комісії прийняли рішення про призначення грошової компенсації за належне житло 2 особам у розмірах, які розраховуються за формулою відповідно до  п. 20 Порядку виплати грошової компенсації, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 28.03.2018 № 214.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024