Головна  →  Новини  →  28 серпня 2018

На апаратній нараді розглянули актуальні питання життєдіяльності Подільського району (фото)

На апаратній нараді розглянули актуальні питання життєдіяльності Подільського району (фото)

28 серпня в Подільській райдержадміністрації відбулася апаратна нарада з керівниками структурних підрозділів та комунальних підприємств району. Нараду провів голова Подільської райдержадміністрації Віктор Смирнов.

Він акцентував увагу присутніх на розгляді звернень громадян відповідно до чинного законодавства та необхідності в наданні вичерпних відповідей по суті порушених питань авторам звернень.

"Тільки за минулий тиждень в адміністрації опрацьовано 947 звернень. Найактуальнішими для подолян залишалися питання роботи ліфтів, ремонту в будинках та в цілому роботи житлово-комунального господарства району. Наголошую на персональній відповідальності керівників структурних підрозділів та комунальних підприємств за якість і оперативне виконання проблемних питань, з якими звертаються до нас мешканці. Немає нічого важливішого, аніж те, що хвилює людей", - зауважив голова району, звертаючись до присутніх в залі.

Також голова райдержадміністрації наголосив, що всі комунальні служби району спільно з компаніями, котрі надають послуги, повинні вчасно інформувати мешканців району про аварійні ситуації, що виникають на мережах, про зупинку ліфтів, та максимально швидко ліквідовувати пошкодження. 

Крім того, під час наради приділили увагу прибиранню території, обслуговуванню зливневих мереж, виконавській дисципліні тощо. 

За результатами наради голова району надав відповідні протокольні доручення.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024