Головна  →  Новини  →  28 серпня 2018

У бібліотеці сімейного читання ім. С. Айні відбулася презентація персональної виставки Володимира Зирянова (фото)

У бібліотеці сімейного читання ім. С. Айні відбулася презентація персональної виставки Володимира Зирянова (фото)

22 серпня у бібліотеці сімейного читання імені Садріддіна Айні на святі книги і мистецтва, присвяченому Дню незалежності України, відбулася презентація персональної виставки Володимира Зирянова «Моя квітуча Україна».  

Учасники заходу мали можливість отримати задоволення від спілкування з художником і його життєрадісним, світлим живописом. Головна риса живопису Володимира Зирянова полягає у вмінні передати кольорами позитивне відчуття навколишнього світу. Всупереч всім трагічним обставинам власної долі, в картинах бринить оптимізм, патріотизм, не традиційно-пафосний, а той, який виплеканий нелегким життєвим досвідом, любов’ю мудрої людини.

Приємним подарунком для присутніх став виступ Світлани Ільнітської, дружини посла України в Таджикистані, яка висловила своє захоплення від виставки і бібліотеки.

Виставка робіт Володимира Зирянова триватиме до 20 вересня.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024