Головна  →  Новини  →  27 серпня 2018

Інформація до уваги учасників АТО та учасників Революції Гідності щодо психологічної реабілітації

Інформація до уваги учасників АТО та учасників Революції Гідності щодо психологічної реабілітації

Управлінням праці та соціального захисту населення Подільської РДА планується надання послуг із психологічної реабілітації постраждалих учасників АТО та учасників Революції Гідності шляхом укладання тристоронніх угод.

Станом на 27 серпня до переліку суб’єктів надання послуг із психологічної реабілітації управлінням включено ТОВ «Санаторій «Токарі» (с. Токарі, Лебединський р-н, Сумська обл.) та ДП «Санаторій «Верховина» (с. Сойми, Міжгірський р-н, Закарпатська обл.).

Особи, які вперше мають намір подати заяву щодо проходження психологічної реабілітації постраждалих учасників АТО, повинні надати такі документи:

- копію ідентифікаційного номеру;

- копію довідки про участь в АТО та копію пільгового посвідчення;

- копію паспорту;

- копію військового квитка (за наявності).

При собі також мати оригінали документів для огляду.

За довідками звертатися до відділу санаторно-курортного обслуговування та реабілітації управління праці та соціального захисту населення Подільської райдержадміністрації: вул. Ярославська, 31-Б, м. Київ, тел.: 482-48-51.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024