КМДА Київська міська державна адміністрація


15 серпня 2018

Віктор Смирнов провів засідання комісії з питань демонтажу тимчасових споруд (фото)

Віктор Смирнов провів засідання комісії з питань демонтажу тимчасових споруд (фото)

15 серпня відбулось засідання районної комісії з питань демонтажу тимчасових споруд на території Подільського району, яке провів голова Подільської райдержадміністрації Віктор Смирнов.

Члени комісії розглянули перелік встановлених тимчасових споруд на території Подільського району, котрі не мають для цього відповідних дозвільних документів та підлягають демонтажу. Такі споруди на даний час знаходяться на вул. Верхній Вал, Стеценка, Світлицького, просп. Правди. Під час детального обговорення зазначеного питання члени комісії одноголосно підтримали демонтаж 17 незаконно встановлених тимчасових споруд.

Також на комісії розглядалося питання щодо перенесення кіосків, розміщених біля входу/виходу станції метрополітену «Тараса Шевченка», що на розі вулиць Межигірської та Оленівської. Члени комісії розглянули схему переносу тимчасових споруд на інші місця, запропоновані підприємцями.

«Ми нікому не будемо надавати перевагу і залишати кіоск на старому місці, це порушує правила будь-якої конкуренції та загальні правила, які є однаковими для всіх учасників цього ринку. 18 підприємців об’єдналися і вже визначилися з місцем перенесення, інші 7 запропонували різні варіанти вирішення цієї проблеми», - зауважив голова району. Члени комісії одностайно погодили схему переносу тимчасових споруд.

За результатами засідання комісії буде сформовано протокол доручень для відповідного виконаннями керівниками профільних структурних підрозділів райдержадміністрації.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.