Головна  →  Новини  →  14 серпня 2018

Віктор Смирнов провів апаратну нараду щодо поточного стану справ у Подільському районі (фото)

Віктор Смирнов провів апаратну нараду щодо поточного стану справ у Подільському районі (фото)

14 серпня в Подільській райдержадміністрації відбулася апаратна нарада з керівниками структурних підрозділів та комунальних підприємств району.

Під час наради голова райдержадміністрації Віктор Смирнов зупинився на питанні організації та проведення заходів до Дня незалежності України в Подільському районі. «Під час відзначення 27-ї річниці незалежності України у Подільському районі запланована ціла низка заходів, задіяні будуть Контрактова та Поштова площі, вулиці Сагайдачного, центральні парки та сквери району. Тому, велике навантаження чекає і на комунальні служби. Готуємося працювати в посиленому режимі, щоб територія району була в належному стані під час святкувань», - звернувся до присутніх Віктор Смирнов. Також він додав, щоб комунальники звернули увагу на облаштування додаткових урн, де це необхідно, та оперативно вивозили сміття .

Також у ході наради заслухали доповідь в.о. начальника управління житлово-комунального господарства Валерія Кухарчука щодо ходу підготовки житлових будинків, установ та організацій району до опалювального сезону. Станом на 13 серпня найкраще підготовленими у районі є лікувальні заклади – із 12 установ перевірені всі, 10 вже отримали акти готовності.

Актуальним стало і питання якісного опрацювання звернень громадян в частині житлово-комунального господарства та благоустрою.

Обговорили також роботу ліфтового господарства, стан виконавської дисципліни та інші поточні питання.

За результатами наради Віктор Смирнов надав відповідні протокольні доручення.

Нагадаємо, у Подільському районі затверджено план заходів з нагоди святкування Дня Державного Прапора України та Дня незалежності України.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024