КМДА Київська міська державна адміністрація


9 серпня 2018

23 працівники агрокомбінату "Пуща-Водиця" Подільського району отримали квартири (фото)

23 працівники агрокомбінату "Пуща-Водиця" Подільського району отримали квартири (фото)

8 серпня голова Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Віктор Смирнов разом з директором державного підприємства "Науково-дослідний, виробничий агрокомбінат "Пуща-Водиця" Віталієм Кадигровим вручили ордери на квартири 23 працівникам підприємства у рамках інвестиційного договору та на виконання спільного рішення адміністрації та профспілкового комітету підприємства.

Віктор Смирнов поспілкувався з присутніми та привітав їх з отриманням власного житла. «Приємно продовжувати таку традицію як вручення ордерів на квартири -  сьогодні знову 23 працівники підприємства отримають документи на власне житло. Щиро вітаю вас з отриманням нової домівки та бажаю, щоб в них панували тільки злагода, мир та лунав дитячий сміх», - звернувся до присутніх голова райдержадміністрації. Також він передав вітання від заступника голови КМДА Валентина Мондриївського, який особисто опікується цим питанням.

Директор державного підприємства "Науково-дослідний, виробничий агрокомбінат "Пуща-Водиця" Віталій Кадигров привітав колег з отриманням житла та подякував голові райдержадміністрації за співпрацю.

Нагадаємо, що впродовж останніх двох років ордери на житло вже отримали 70 працівників агрокомбінату.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.