КМДА Київська міська державна адміністрація


18 липня 2018

Валентин Мондриївський поспілкувався з мешканцями, котрі не погоджуються з будівництвом музичної школи на просп. Свободи,5 (фото)

Валентин Мондриївський поспілкувався з мешканцями, котрі не погоджуються з будівництвом музичної школи на просп. Свободи,5 (фото)

17 липня голова Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Валентин Мондриївський провів особистий прийом громадян.

Цього разу поспілкуватися з головою району прийшли мешканці будинку, що на просп. Свободи, 5, які не погоджуються з будівництвом музичної школи поруч із своїм будинком. Вони запропонували знайти альтернативне місце її будівництва, оскільки, на їх думку, школа буде надто близько до будинку і спричинить незручності жителям. До обговорення цього питання долучилися і депутати Київради.

Валентин Мондриївський пояснив присутнім, що в процесі проектування будівлі школи було враховано всі будівельні норми, стандарти та вимоги.

«Ця музична школа забезпечить навчанням більше 300 діток, матиме сучасні концертні зали та буде збудована за новітніми технологіями. Для цього мікрорайону це важливий інфраструктурний об’єкт, робота над яким розпочалася ще в 1992 році саме на прохання подолян. Проектуючи її, архітектори дотримувалися всіх державних будівельних норм, що визначені для навчальних закладів такого типу. Окрім того, планується повна заміна мереж, що підходять до будинку та комплексний благоустрій прилеглої території», - сказав голова райдержадміністрації. Крім того, він дав доручення начальнику управління капітального будівництва, архітектури та землекористування Руслану Писаруку після закінчення етапу проектування провести публічну презентацію об’єкта та детально пояснити всі аспекти, котрі цікавлять мешканців.

Також до голови району звернулися мешканці щодо питань заміни покриття на дитячому майданчику та висадження додаткових дерев у сквері Червона Пресня, що поруч з кінотеатром Жовтень.

Подоляни з будинків, що на просп. Свободи, вул. Полкова та М.Гречка, просили допомоги у вирішенні питань житлово-комунального господарства, покращення житлових умов та продовження договору оренди приміщення.

Всього поспілкуватися з головою райдержадміністрації прийшло 12 осіб.

За результатами особистого прийому зареєстровані відповідні звернення. Стосовно всіх порушених питань Валентин Мондриївський дав доручення керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації детально розглянути звернення громадян та допомогти у вирішенні проблемних питань.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.