КМДА Київська міська державна адміністрація


12 липня 2018

На об’єктах дорожньої інфраструктури столиці тривають ремонтні роботи

На об’єктах дорожньої інфраструктури столиці тривають ремонтні роботи

На об’єктах дорожньої інфраструктури триває ремонт, звітують у КК «Київавтодор». Враховуючи короткочасні, але сильні дощі, роботи з асфальтування не проводилися, проте на всіх об’єктах виконувалися численні підготовчі та будівельні роботи.

Зокрема, на вул. Алматинській дорожники продовжували роботи з улаштування нової дощової каналізації, встановлення бортового каменю, ремонту тротуарів та влаштування нової плитної системи трамваю.

На шляхопроводі на перетині вулиць Олени Теліги та Кирилівської продовжувалися роботи з улаштування арматурного каркасу монолітної перехідної плити, а на шляхопроводі на перетині просп. Комарова та б-рі Вацлава Гавела – ремонт підпірних стін, піскоструменеве очищення монолітних парапетів трамвайної платформи, монтаж конструкцій навісів, ремонт балок прогонової будови тощо.

На вул. Заболотного дорожники проводили роботи з улаштування основи покриття, а на просп. Палладіна – фрезерування старого покриття на з’їзді з просп. Палладіна на вул. Малинську та інші підготовчі роботи.

Джерело: https://kyivcity.gov.ua



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.