КМДА Київська міська державна адміністрація


12 липня 2018

Підготовку району до опалювального сезону обговорили під час засідання оперативного штабу (фото)

Підготовку району до опалювального сезону обговорили під час засідання оперативного штабу (фото)

12 липня перший заступник голови райдержадміністрації Микола Дубовик провів засідання оперативного штабу з питань роботи районного господарства в осінньо-зимовий період та проведення робіт з благоустрою території Подільського району. Також в ньому взяли участь керівники комунальних підприємств району, самостійних структурних підрозділів райдержадміністрації, представники спеціалізованих обслуговуючих організацій.

На початку засідання перший заступник голови райдержадміністрації нагородив державних службовців грамотами з нагоди 100-річчя державної служби в Україні.

Крім того, під час засідання оперативного штабу очільники дільниць доповідали про стан готовності житлових будинків до опалювального сезону. «До кінця липня необхідно провести первинну перевірку готовності житлових будинків до осінньо-зимового періоду на 100%», - доручив Микола Дубовик.

Також у ході засідання обговорювали роботу ліфтового господарства, детально зупинившись на необхідності поновлення роботи ліфта в багатоповерховому будинку за адресою: просп. Правди, 82-А. Крім того, йшла мова про відсутність холодного водопостачання за адресами: вул. Нижній вал, 37, Ярославська, 28, В.Сальського, 43, де протягом найближчої доби повинні усунути пошкодження.

По завершенню засідання перший заступник голови райдержадміністрації підбив підсумки та надав відповідні протокольні доручення.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.