КМДА Київська міська державна адміністрація


11 липня 2018

У День родини зібралися сімейні команди з 10-ти районів Києва для участі в олімпіаді (фото)

У День родини зібралися сімейні команди з 10-ти районів Києва для участі в олімпіаді (фото)

8 липня за підтримки Служби у справах дітей та сім’ї виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) на території Долобецького острову, який входить до парку «Гідропарк», відбувся культурно-спортивний захід для сімей столиці з нагоди святкування українського Дня родини «Сімейна олімпіада».

Мета заходу полягала у піднятті іміджу сім'ї, популяризації кращих родинних звичаїв і традицій, приверненні уваги громадськості до проблем багатодітних сімей Києва. 

«Сімейна олімпіада» - це розваги на свіжому повітрі, які поєднують у собі як спортивну складову, так і традиційні сімейні форми відпочинку. Команди 10-ти районів міста Києва змагалися у різних видах спорту: чемпіонати з настільних ігор на швидкість, влучність, точність; змагання з плоггінгу (фітнес-пробіжка із прибиранням сміття); перегони у мішках, перетягування канату, стрибки на скакалці тощо.

Окрім того, присутні брали участь в інтелектуальних змаганнях на сімейну тематику. Для наймолодших учасників свята працювала ігрова локація.

Закінчився святковий захід врученням подяк, подарунків та сімейним пікніком.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.