Головна  →  Новини  →  11 липня 2018

У День родини зібралися сімейні команди з 10-ти районів Києва для участі в олімпіаді (фото)

У День родини зібралися сімейні команди з 10-ти районів Києва для участі в олімпіаді (фото)

8 липня за підтримки Служби у справах дітей та сім’ї виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) на території Долобецького острову, який входить до парку «Гідропарк», відбувся культурно-спортивний захід для сімей столиці з нагоди святкування українського Дня родини «Сімейна олімпіада».

Мета заходу полягала у піднятті іміджу сім'ї, популяризації кращих родинних звичаїв і традицій, приверненні уваги громадськості до проблем багатодітних сімей Києва. 

«Сімейна олімпіада» - це розваги на свіжому повітрі, які поєднують у собі як спортивну складову, так і традиційні сімейні форми відпочинку. Команди 10-ти районів міста Києва змагалися у різних видах спорту: чемпіонати з настільних ігор на швидкість, влучність, точність; змагання з плоггінгу (фітнес-пробіжка із прибиранням сміття); перегони у мішках, перетягування канату, стрибки на скакалці тощо.

Окрім того, присутні брали участь в інтелектуальних змаганнях на сімейну тематику. Для наймолодших учасників свята працювала ігрова локація.

Закінчився святковий захід врученням подяк, подарунків та сімейним пікніком.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024