Головна  →  Новини  →  11 липня 2018

Микола Дубовик провів традиційну нараду щодо комплексної реновації Подолу (фото)

Микола Дубовик провів традиційну нараду щодо комплексної реновації Подолу (фото)

10 липня у Подільській райдержадміністрації відбулася нарада з питань комплексної реновації території Подолу. Провів її перший заступник голови Подільської РДА Микола Дубовик. Також долучилися до участі керівники профільних міських та районних структурних підрозділів та ресторатори.

Під час зустрічі обговорили питання, що стосуються благоустрою території біля станцій метро Контрактова площа та Тараса Шевченка. Йшла мова про демонтаж тимчасових споруд та нанесення розмітки біля виходів із станцій метро, в межах якої була б визначена територія, на якій не можна встановлювати МАФи.

Також йшла мова про необхідність облаштування пішохідного переходу на вул. Хорива та демонтаж тимчасової споруди, яка може спровокувати дорожньо-транспортну пригоду.

Крім того, у ході наради Микола Дубовик порушував питання налагодження роботи фонтанів у центральній частині району.

За результатами засідання сформовано відповідні доручення керівникам комунальних підприємств та обслуговуючих організацій, які необхідно опрацювати до наступної наради.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024