Головна  →  Новини  →  10 липня 2018

За скоєння крадіжок ліфтових котушок киянин проведе три роки за ґратами

За скоєння крадіжок ліфтових котушок киянин проведе три роки за ґратами

Зловмисник проникав до ліфтових шахт, звідки викрадав обладнання. Доведена його причетність до вчинення понад трьох десятків аналогічних злочинів на території Подільського району Києва.

У минулому році до поліції надійшло повідомлення про крадіжку ліфтових котушок. На місці події правоохоронці з’ясували, що невідомий за допомогою інструменту пошкодив замок дверей ліфтової шахти, звідки викрав гальмівні котушки.

Мешканець будинку, який помітив правопорушника, надав поліцейським його детальний опис. Після проведення комплексу розшукових заходів зловмисника затримали. Ним виявився 28-річний киянин, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності.

У ході досудового розслідування слідчі довели його причетність до скоєння більше тридцяти подібних злочинів на столичному Подолі. На час слідства суд обрав затриманому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Вироком Подільського районного суду міста Києва за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, зловмисника засуджено до трьох років позбавлення волі.

Джерело: https://kyiv.npu.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024