Головна  →  Новини  →  10 липня 2018

У Подільському районі триває підготовка до опалювального сезону (фото)

У Подільському районі триває підготовка до опалювального сезону (фото)

10 липня відбулася апаратна нарада з керівниками структурних підрозділів та комунальних підприємств району. Голова Подільської райдержадміністрації Валентин Мондриївський розпочав нараду з питання готовності житлових будинків, закладів освіти, охорони здоров’я та соціального захисту до роботи в осінньо-зимовий період 2018-2019 року.

«Наше завдання – якісно підготуватися до цьогорічного опалювального сезону. Окрім обов’язкового переліку заходів, що традиційно виконуються в межах підготовки до початку опалювального сезону, окрему увагу прошу звернути на здійснення заходів енергоефективності та енергозбереження, що дозволить не лише заощадити кошти, але й більш якісно надавати комунальні послуги», - дав доручення голова району.

Як зауважив перший заступник голови райдержадміністрації Микола Дубовик, наразі у Подільському району активно триває капітальний ремонт покрівель, утеплення фасадів, заміна вікон на металопластикові у під’їздах будинків та у всіх закладах, підпорядкованих райдержадміністрації, де є така потреба. Він також додав, що 95% будинків комунальної власності вже обстежені та розпочато процес отримання актів готовності внутрішньобудинкових систем опалення.

Також під час наради йшла мова про підготовку до відзначення 77-ї річниці початку героїчної оборони м. Києва у 1941 році у Подільському районі. Відповідно до плану заходів завтра, 11 липня, передбачається проведення Ритуалу пам’яті з покладанням квітів до Пам’ятника на честь моряків героїчної Дніпровської воєнної флотилії. З цього приводу профільний заступник голови райдержадміністрації Віктор Смирнов попросив керівників комунальних служб перевірити санітарний стан території Парку моряків та запросив долучитися до заходів всіх охочих.

Керівник апарату Олександр Окатий звернув увагу на питання своєчасності опрацювання звернень громадян, що надходять до райдержадміністрації.

Крім того, під час апаратної наради обговорили роботу ліфтового господарства, покосу трави, прибирання території та інші актуальні питання життєдіяльності району.

За результатами наради голова райдержадміністрації надав відповідні протокольні доручення керівникам структурних підрозділів та комунальних підприємств району.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024