Головна  →  Новини  →  9 липня 2018

Звітують подільські шляховики (фото)

Звітують подільські шляховики (фото)
Працівники комунального підприємства ШЕУ Подільського району комунальної корпорації "Київавтодор" продовжують утримання доріг та вулиць району. 

У період з 2 до 9 липня дорожники виконували роботи з поточного дрібного ремонту на вул. Вишгородській, Западинській, Набережно-Рибальська ріг Електриків, із ліквідації аварійно-небезпечної ямковості на вул. Боричів Тік, Фролівській, Андріївській, Хвойки, Осиповського, Хорива.
 
Також шляховики продовжують прибирання у цілодобовому режимі підземних пішохідних переходів, балансових тротуарів, зупинок громадського транспорту.

Усього очищено 26 оглядових колодязів та 149 зливоприймачів на вул. Володимирській узвіз, Западинській, Червонопільській, Межовій, пров. Межовому, відремонтовано 4 зливоприймачі, 4 оглядові колодязі на вул. Володимирській узвіз, Западинській.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024