Головна  →  Новини  →  5 липня 2018

Перший заступник голови райдержадміністрації провів засідання оперативного штабу (фото)

Перший заступник голови райдержадміністрації провів засідання оперативного штабу (фото)

5 липня перший заступник голови райдержадміністрації Микола Дубовик провів засідання оперативного штабу з питань роботи районного господарства в осінньо-зимовий період та проведення робіт з благоустрою території Подільського району. Також в ньому взяли участь керівники комунальних підприємств району, самостійних структурних підрозділів райдержадміністрації, представники спеціалізованих обслуговуючих організацій.

На початку засідання перший заступник голови обговорив з представниками ПАТ «Київгаз» питання щодо відновлення після розриття покриття тротуару на вул. Мостицькій. Представники підприємства пообіцяли, що роботи виконають якісно та докладуть максимум зусиль, щоб оперативно їх завершити.

Також у ході засідання керівники дільниць доповіли, що 90% житлових будинків району вже обстежено у межах підготовки до нового опалювального сезону. У зв’язку з цим Микола Дубовик доручив виконати всі завдання, які передбачені розпорядженням голови райдержадміністрації про підготовку господарства Подільського району до осінньо-зимового періоду 2018-2019 років.

"Ще є час врахувати та вирішити всі проблемні питання, з якими ми стикалися минулого опалювального періоду, щоб цього року своєчасно розпочати та забезпечити повноцінну роботу систем теплопостачання в будинках району. Всі заходи, що передбачені підготовкою до опалювального періоду, мають бути виконані в обов'язковому порядку", - дав доручення Микола Дубовик. 

Крім того, головуючий акцентував увагу присутніх на питанні щодо необхідності вчасного вивезення сміття після проведення ярмарків, санітарного стану території.

По завершенню засідання перший заступник голови райдержадміністрації підбив підсумки та надав відповідні протокольні доручення.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024