Головна  →  Новини  →  4 липня 2018

Валентин Мондриївський провів особистий прийом громадян (фото)

Валентин Мондриївський провів особистий прийом громадян (фото)

3 липня голова Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Валентин Мондриївський провів особистий прийом громадян.

До нього звернувся новообраний голова громадської організації «Організація ветеранів Подільського району міста Києва» Чепель Микола Іванович щодо розвитку подальшої співпраці та залучення ветеранів до заходів, що проводять в райдержадміністрації. Обговорили також питання оренди приміщень, що займає громадська організація, питання їх обслуговування, сплати за спожиті комунальні послуги.

Також на особистий прийом до голови району приходив мешканець, який проживає на пров. Квітневому, стосовно питання покращення благоустрою в мікрорайоні Виноградар.

З питаннями житлово-комунального господарства звертались громадяни, які мешкають в будинках, що на просп. Свободи, просп. Правди та вул. Ярославській.

Всього поспілкуватися з головою райдержадміністрації прийшло 12 осіб.

За результатами особистого прийому зареєстровані відповідні звернення. Стосовно всіх порушених питань Валентин Мондриївський дав доручення керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації детально розглянути звернення громадян та допомогти у вирішенні проблемних питань.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024