Головна  →  Новини  →  4 липня 2018

Віталій Кличко: «Столична влада зробила безкоштовним для любителів музики перший день фестивалю «Atlas Weekend»

Віталій Кличко: «Столична влада зробила безкоштовним для любителів музики перший день фестивалю «Atlas Weekend»

У перший день фестивалю «Atlas Weekend» вхід на нього буде безкоштовним для киян та гостей міста. Про це на прес-конференції перед відкриттям «Atlas Weekend» розповів мер Києва Віталій Кличко.

«КМДА профінансувала перший день фестивалю, аби кожен охочий безкоштовно міг долучитися до цього свята музики. Чому ми це робимо? Бо розуміємо, що такі фестивалі потрібні місту, потрібні людям. Адже музика об’єднує, дарує емоції і надихає», – сказав Віталій Кличко.

У наступні дні право на безкоштовний вхід матимуть діти до 12 років, пенсіонери, люди з інвалідністю 1-ї та 2-ї груп, воїни АТО з посвідченнями інваліда війни. Також для людей на візках, які відвідають фестиваль, створені спеціальні платформи для комфортного перегляду концертів.

«Як мер столиці я щасливий, що саме Київ має честь приймати такий великий музичний захід. І ми сподіваємося, що він стане найбільшим і найвідомішим музичним фестивалем у Східній Європі. Київ укотре підтверджує свій статус європейської культурної столиці. Музичної столиці», – наголосив Віталій Кличко.

Фестиваль проводять уже четвертий рік поспіль, цього року він відбудеться із 3 липня по 8 липня на території ВДНГ. У рамках «Atlas Weekend» на 7 сценах виступлять понад 200 артистів.

Зокрема, учасниками фестивалю стануть: The Chemical Brothers, Martin Garrix, Placebo, LP, Benjamin Clementine, Enter Shikari, Nothing But Thieves, Skillet, Kadebostany, 5nizza, Антитіла, ЛУНА, Сергій Бабкін, Бумбокс, Pianoбой та багато інших.

Очікується, що цього року «Atlas Weekend» поб’є власний рекорд відвідуваності Виставкового центру і залучить на музичне свято більше 400 тисяч відвідувачів.

Тільки у перший день тут очікують близько 130 тисяч меломанів.

Також у перший день фестивалю робота столичного метрополітену продовжена на 1 годину. Наземний громадський транспорт теж працюватиме на годину довше.

«Atlas Weekend» – один із найбільших музичних фестивалів України та Східної Європи. Із 2015-го щорічно відбувається у Києві у першій половині липня на ВДНГ.

Джерело: https://kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024