Головна  →  Новини  →  3 липня 2018

У Подільській райдержадміністрації з нагоди Дня Конституції України вручили грамоти (фото)

У Подільській райдержадміністрації з нагоди Дня Конституції України вручили грамоти (фото)

3 липня відбулася апаратна нарада з керівниками структурних підрозділів та комунальних підприємств району.

На початку наради голова райдержадміністрації Валентин Мондриївський привітав присутніх з минулим святом – Днем Конституції України та вручив грамоти.

«Щиро дякую всім, хто працює на благо району, міста, країни, створює матеріальні та духовні цінності, зміцнює та захищає державу, її конституційний лад. Від усієї душі зичу всім міцного здоров’я, довгих років життя, миру та благополуччя», - звернувся голова району до присутніх в залі.

Окрім того, під час наради мова йшла про питання житлово-комунального господарства. Зокрема, перший заступник голови райдержадміністрації Микола Дубовик зауважив, що станом на ранок 3 липня без гарячого водопостачання в районі залишаються 495 будинків у зв’язку з  відсутністю газопостачання та ремонтом тепломереж.

Детально розглянули інформацію про звернень, які надходять від громадян до Подільської райдержадміністрації. «За минулий тиждень опрацьовано 644 звернення, з них найбільша кількість стосуються роботи ліфтів, санітарного стану території та ремонту доріг», - доповів керівник апарату Олександр Окатий. Валентин Мондриївський дав доручення детально опрацювати всі звернення киян та прискорити їх виконання.

Також під час наради заступник голови Віктор Смирнов повідомив, що у Подільському районі 30,5 % населення вже підписали декларацію з лікарями та зауважив, що підписати її можна в будь-який час, певних строків, до яких необхідно її укласти, немає.

За результатами наради голова райдержадміністрації надав відповідні протокольні доручення керівникам структурних підрозділів та комунальних підприємств району для оперативного виконання.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024