Головна  →  Новини  →  27 червня 2018

Валентин Мондриївський провів нараду щодо благоустрою центральної частини району (фото)

Валентин Мондриївський провів нараду щодо благоустрою центральної частини району (фото)

27 червня голова Подільської райдержадміністрації Валентин Мондриївський провів традиційну нараду на Андріївському узвозі.

«Цього року, зважаючи на перенесення вихідних днів, святкування Дня Конституції України триватиме 4 дні. Відповідно маємо щоденно контролювати ситуацію з прибиранням, вивозом сміття та загальним станом благоустрою центральної частини району. Прошу організувати роботу чергових бригад з ручного та машинного прибирання, які цілодобово слідкуватимуть за станом території», - дав доручення Валентин Мондриївський.

Крім того, учасники наради завітали і на Поштову площу. Сьогодні на площі відбудеться церемонія зустрічі учасників литовського телевізійного проекту «Національна експедиція», які припливуть кораблем «Вітаутас Великий» до столиці. Судно пришвартується біля причалу № 10 Річкового вокзалу, що на Подолі.

Інспектуючи Поштову площу, Валентин Мондриївський акцентував увагу учасників наради на тому, що цей об’єкт інфраструктури міста продовжує залишатися одним із центрів проведення культурно-масових заходів у столиці, тому необхідно щоденно тримати на контролі питання прибирання набережної Дніпра, пішохідної зони та прилеглої до неї території.

Нагадаємо, цього року з нагоди святкування Дня Конституції України у Подільському районі відбудеться ціла низка заходів. Детально з планом можна ознайомитися за посиланням.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024