Головна  →  Новини  →  27 червня 2018

26 червня відбулось засідання розширеної робочої групи з розгляду громадських проектів (фото)

26 червня відбулось засідання розширеної робочої групи з розгляду громадських проектів (фото)

До участі у засіданні долучилися  автори проектів Бюджету участі, а також керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, які будуть відповідальні за реалізацію громадських ініціатив.

Станом на 26 червня 2018 року в межах реалізації Громадських проектів на 2019 рік у Києві в електронній системі зареєстровано 1160 громадських проектів на суму 774,7 млн грн, з них по Подільському району - 82 проекти на суму 65 млн грн.

«Триває етап збору голосів підтримки громадських ініціатив, відповідні структурні підрозділи проводять їхню експертизу, вносять зауваження до деяких з них та повертають на доопрацювання. Ми даємо можливість авторам відкорегувати свої проекти згідно з вимогами, оскільки кожен з них є важливим для розвитку нашого району», - зауважив Микола Дубовик, який проводив засідання робочої групи.

Наразі 69 проектів зібрали необхідну кількість голосів підтримки за допомогою електронного голосування, допущені до експертизи та публічного обговорення, з них:

- по 25-ти громадських проектах розглянули звіти, надані профільними структурними підрозділами Подільської райдержадміністрації, про аналіз відповідності проектів законодавству та можливість їх реалізації і допущення до голосування;

- 38 проектів розглянули на засіданні робочої групи та передали відповідальним структурним підрозділам для проведення експертизи;

- 6 проектів категорії «Освіта», «Публічний простір», «Громадянське суспільство» та «Екологія» передали на розгляд до міської робочої групи, з подальшим направленням їх на оцінку до департаментів Київської міської державної адміністрації.

Також слід зазначити, що 1 громадський проект самостійно видалений автором та 2 проекти не зібрали необхідну кількість голосів підтримки та відхилені системою автоматично. На етапі електронного збору підписів перебуває ще 10 проектів.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024