КМДА Київська міська державна адміністрація


23 червня 2018

З нагоди 100-річчя від дня заснування Державної служби у Подільській РДА відбулись урочисті заходи (фото)

З нагоди 100-річчя від дня заснування Державної служби у Подільській РДА відбулись урочисті заходи (фото)

23 червня в Україні відзначають 100-річчя від дня заснування Державної служби. З історії відомо, що у 1918 році тодішній гетьман Української Держави Павло Скоропадський заснував Інститут державної служби зі статусом державних службовців.Також цього року виповнюється 25 років із часу ухвалення першого закону про державну службу незалежної України.

З нагоди свята в актовій залі Подільської райдержадміністрації голова району Валентин Мондриївський провів урочисті збори колективу. Він привітав колег та відзначив, що в структурних підрозділах Подільської РДА працюють понад 270 державних службовців, і серед них є такі, що більше 25 років присвятили себе виключно державній службі.

«Щиро вітаю вас, шановні колеги, з професійним святом та бажаю кожному державному службовцю – успіхів, нових звершень, професійної та особистісної самореалізації. Нехай кожен день вашого життя буде щасливий і радісний, а родинне тепло і затишок допомагають у виконанні почесного і відповідального професійного обов’язку – служіння людям!», - зауважив голова райдержадміністрації.

Він передав колегам вітання від міського голови Віталія Кличка та за відданість професії вручив грамоти працівникам райдержадміністрації.

Нагадуємо, що День державної служби - професійне свято в Україні. Відзначається щорічно 23 червня.

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.