Головна  →  Новини  →  22 червня 2018

Валентин Мондриївський: «У 2018 році промислові підприємства Подільського району перерахували на 27% більше податків і зборів до загального фонду бюджету міста Києва, ніж за відповідний період минулого року» (фото)

Валентин Мондриївський: «У 2018 році промислові підприємства Подільського району перерахували на 27% більше податків і зборів до загального фонду бюджету міста Києва, ніж за відповідний період минулого року» (фото)

20 червня в залі засідань ПАТ «Київський суднобудівний судноремонтний завод» відбулося засідання Президії Ради керівників промислових підприємств Подільського району.

Участь в засіданні взяли голова Подільської райдержадміністрації Валентин Мондриївський, його перший заступник Микола Дубовик, інші члени Президії.

«З початку 2018 року промислові підприємства району реалізували продукції на суму майже 8 млрд грн, що на 11% більше ніж у 2017 році. На сьогодні - 5 підприємств району забезпечують реалізацію близько 90% всієї промислової продукції району. До загального фонду бюджету міста Києва по Подільському району зараховано податків і зборів в сумі 1,3 млрд грн., що у порівнянні з відповідним періодом 2017 року більше на 27%. Це гарні показники, які чергове підтверджують, що промисловий комплекс району тримає лідируючі позиції серед всіх підприємств столиці», - сказав голова райдержадміністрації.

Крім того, під час засідання мова йшла про участь подільських виробників у виставці - презентації промислової продукції «Зроблено в Києві», яка відбулася у червні цього року на території виставкового центру «КиївЕкспоПлаза».

«Від Подільського району свою продукцію на виставці представляли 21 промислове підприємство та 4 науково-дослідні установи району. Всього взяли участь у виставці 25 підприємств і це– найбільша кількість підприємств серед 10 районів міста»,  - зауважив перший заступник голови райдержадміністрації Микола Дубовик. Також він вручив грамоти керівникам підприємств за активну участь у презентації свої продукції під час виставки.

По завершенню засідання голова району подякував керівникам підприємств за активну громадську позицію, плідну роботу на користь розвитку столиці та привітав присутніх з прийдешнім святом - Днем Конституції України.

Фото відділу телекомунікацій та зв'язку

Київськоно суднобудівного-судноремонтного заводу

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024