Головна  →  Новини  →  19 червня 2018

Валентин Мондриївський привітав батька-вихователя та вручив грамоту з нагоди його 55-річчя і Міжнародного дня батька (фото)

Валентин Мондриївський привітав батька-вихователя та вручив грамоту з нагоди його 55-річчя і Міжнародного дня батька (фото)

19 червня у Подільській райдержадміністрації відбулася апаратна нарада з керівниками структурних підрозділів та комунальних служб району.

На початку наради голова Подільської райдержадміністрації Валентин Мондриївський привітав Хуторного Віктора Філімоновича з Днем батька та з нагоди святкування його 55-річчя.

«За 12 років своєї діяльності ви виховали та підготували до дорослого життя 12 дітей, позбавлених батьківського піклування. І наразі у вашій домівці знову 10 дітлахів, яким ви даруєте свою турботу та батьківську любов. Я щиро дякую вам за справжню підтримку та неоціненний вклад в розвиток і навчання молодого покоління. Щиро вітаю з 55-річчям та з Міжнародним днем батька. Пишаюся, що в Подільському районі є такий взірцевий дитячий будинок сімейного типу», - сказав голова району. Він побажав родині міцного здоров’я, наснаги та передав щирі вітання від міського голови Віталія Кличка.

Керівник апарату звернув увагу на питання своєчасності опрацювання звернень громадян, що надходять до райдержадміністрації. «За минулий тиждень в райдержадміністрації опрацьовано 836 звернень і найбільша їх кількість стосувалася роботи ліфтів – 130. Прошу приділити належну увагу виконанню звернень цієї категорії, особливо в тих будинках, де один ліфт у під’їзді», - зауважив Олександр Окатий.

Заступник голови райдержадміністрації Віктор Смирнов доповів, що станом на 19 червня 25% мешканців Подільського району вже обрали собі сімейного лікаря і, що підписання декларацій успішно триває.

Також під час апаратної наради обговорили питання що закриття аварійних розриттів, покосу трави, стану виконавської дисципліни та інші поточні питання.

За результатами наради голова району надав відповідні протокольні доручення.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024