Головна  →  Новини  →  18 червня 2018

Діти відвідали Музей гетьманства, де ознайомитися з історією становлення нашої держави (фото)

Діти відвідали Музей гетьманства, де ознайомитися з історією становлення нашої держави (фото)

З нагоди відзначення 22-ї річниці Конституції України фахівці Подільського районного в місті Києві центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді з метою патріотичного виховання організували для сімей  із числа внутрішньо переміщених осіб, дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, екскурсію до Музею гетьманства. Юні подоляни із зацікавленістю переглянули старовинні експонати: портрети гетьманів, археологічні знахідки доби козацтва, офорти із зображеннями козацького побуту, старовинні документи та фотографії, які збереглися до сьогодні.

Під час екскурсії діти здійснили по-справжньому захоплюючу мандрівку у часі та залишили стіни стародавньої будівлі музею сповненими натхнення та завзяття, із рішучістю та прагненням зробити і свій посильний внесок у щасливе майбутнє України.

Колектив Подільського районного в місті Києві центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді висловлює щиру подяку керівництву Музею гетьманства за увагу, небайдужість до підростаючого покоління та надану можливість дітям безкоштовно ознайомитися з історією становлення нашої держави.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024