Головна  →  Новини  →  18 червня 2018

Віталій Кличко взяв участь у байкерському фестивалі MotoOpenFest-2018

Віталій Кличко взяв участь у байкерському фестивалі MotoOpenFest-2018

Мер Києва Віталій Кличко взяв участь у другому байкерському фестивалі MotoOpenFest-2018. Віталій Кличко разом із сотнями інших байкерів проїхалися колоною з Хрещатика від Київської міської державної адміністрації до парку «Муромець».

«Сьогодні у столиці відбувається традиційний київський MotoOpenFest, на який збираються ті, хто любить своїх «залізних коней», швидкість та відчуття свободи», – сказав Віталій Кличко, вітаючи всіх учасників фестивалю у парку «Муромець».

Він додав, що його місія, як мера, аби у Києві відбувалося якомога більше великих спортивних, культурних подій.

Міський голова розповів, що сам їздить на мотоциклі не дуже часто через відсутність вільного часу. Але інколи користується нагодою, аби, наприклад, проінспектувати стан столичних доріг.

«Катаюсь не дуже часто, бо не вистачає часу. Але це – найкращий спосіб, наприклад, перевірити стан доріг, проїхавшись на мотоциклі. Я відношусь до тих людей, хто любить швидкість, свободу. Мотоцикл – це одне із великих захоплень для багатьох чоловіків», – додав він.

Міський голова подякував байкерам за популяризацію мотоспорту та побажав яскравих емоцій і гарного настрою.

Разом з тим, Віталій Кличко нагадав, що столична влада сьогодні працює над повним оновленням парку «Муромець». І вже влітку тут встановлять пам'ятник богатирю, іменем якого назвали парк.

Джерело: https://kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024