Головна  →  Новини  →  17 червня 2018

Вітаємо медичних працівників з професійним святом

Вітаємо медичних працівників з професійним святом

17 червня в Україні відзначають День медичного працівника. Лікар – найгуманніша професія у світі. Він той, хто не жаліє своїх зусиль та часу, щоб урятувати найцінніше, що є у людини – її життя.

"Медичні працівники першими приходять на допомогу не тільки у повсякденному житті, але й в ситуаціях, що виходять за межі звичного життя – епідемії, військові дії, катастрофи. За це людська вдячність людям в білих халатах безмежна. Тому День медичного працівника – це свято для всіх нас", - зауважив голова райдержадміністрації Валентин Мондриївський.

"Щиро дякую працівникам медичної галузі за міцність духу та відданість обраній професії! Бажаю благополуччя, здоров’я, родинного тепла, оптимізму та Божої допомоги у нелегкій та надважливій для людства справі!", - сказав голова району.

Нагадаємо, в Україні святкування Дня медичного працівника в третю неділю червня закріплене Указом Президента України № 281/94 від 03 червня 1994 року. Це свято лікарів, медсестер, фельдшерів, лаборантів, санітарів і всіх працівників, робота яких пов'язана з медициною.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024