КМДА Київська міська державна адміністрація


13 червня 2018

У Подільській райдержадміністрації провели нараду з питань облаштування центральної частини району (фото)

У Подільській райдержадміністрації провели нараду з питань облаштування центральної частини району (фото)

12 червня у Подільській райдержадміністрації відбулася традиційна нарада з питань комплексної реновації території Подолу. Нараду провів начальник Управління капітального будівництва, архітектури та землекористування Руслан Писарук.

Під час наради обговорили питання, що стосуються реалізації проекту комплексної реконструкції трамвайних ліній, зупинки «Контрактова площа» та підземного пішохідного переходу на вул. Спаській.

Також йшла мова про узгодження розташування велосипедних маршрутів у проектах щодо реконструкції скверів № 1, № 2, № 3 на Контрактовій площі.

Крім того, головуючий звернув особливу увагу на питання стосовно реконструкції/капітального ремонту скверів на вул. Іллінській, Кирилівській та Куренівського парку.

У ході наради Руслан Писарук наголосив на необхідності проведення робіт з виявлення недоліків у новій схемі організації дорожнього руху в межах вулиць Верхній Вал, Набережно-Хрещатицька, Боричів Тік, Костянтинівська та Поштової площі для підготовки висновку про необхідність внесення змін до схеми.

За результатами засідання сформовано відповідні доручення керівникам комунальних підприємств та обслуговуючих організацій, які необхідно опрацювати до наступної наради.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.