Головна  →  Новини  →  13 червня 2018

Під час апаратної наради обговорили актуальні питання у районі (фото)

Під час апаратної наради обговорили актуальні питання у районі (фото)

12 червня голова Подільської райдержадміністрації Валентин Мондриївський провів апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів та комунальних підприємств району.

На початку наради голова Валентин Мондриївський відмітив головну подію минулого тижня – участь підприємств Подільського району у виставці «Зроблено в Києві», яка відбувалась цього року на досить високому рівні. Він подякував керівникам структурних підрозділів, що долучилися до організації заходу.

Також у ході наради розглядали питання щодо санітарного стану району. «Продовжуємо проводити щотижневі об’їзди території району. Тому, прошу керівників комунальних служб відповідально відноситися до питань прибирання та благоустрою, а також доповідати про проблемні питання, які потребують негайного вирішення або мого втручання», - доручив голова райдержадміністрації.

Перший заступник голови Микола Дубовик доповів про стан ліфтового господарства, водопостачання та про необхідність укладення угод бюджетних установ району з КП «Київтеплоенерго».

Керівник апарату Олександр Окатий звернув увагу на питання своєчасності опрацювання звернень громадян. Усього з початку року у Подільській райдержадміністрації з питань житлового господарства опрацьовано 12068 звернень громадян, з питань благоустрою – 2228 звернень, з питань життєдіяльності району – 3382 звернення.

Також під час апаратної наради обговорили питання щодо відзначення 100-річчя запровадження державної служби, 22-річниці Конституції України та інші поточні питання.

За результатами наради голова району надав відповідні протокольні доручення.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024