Головна  →  Новини  →  7 червня 2018

З керівниками житлових організацій Подільського району обговорили зміни у порядку надання житлових субсидій (фото)

З керівниками житлових організацій Подільського району обговорили зміни у порядку надання житлових субсидій (фото)

6 червня в актовій залі Подільської райдержадміністрації відбулась нарада з представниками житлово-будівельних кооперативів, об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, відомчого та інвестиційного житла щодо актуальних питань життєдіяльності району.

До участі в нараді долучилися в.о. начальника управління житлово-комунального господарства Валерій Кухарчук, заступник начальника управління праці та соціального захисту населення Лєна Хілик, директор структурного підрозділу "Енергозбут комунального підприємства "Київтеплоенерго" Костянтин Лопатін та інші керівники структурних підрозділів Подільської райдержадміністрації.

У ході зустрічі детально обговорили зміни у порядку надання житлових субсидій та нарахуванні пільг мешканцям багатоквартирних будинків, у яких створено об’єднання співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ), та житлово-будівельних кооперативів. Заступник начальника Управління праці та соціального захисту Лєна Хілик роз’яснила нові зміни щодо нарахувань пільг та відповіла на всі запитання присутніх.

Також з метою належної підготовки житлово-комунального господарства Подільського району до роботи в осінньо-зимовий період під час наради розглянули питання щодо необхідності своєчасної підготовки житлових будинків та оформлення актів готовності внутрішньобудинкових систем опалення. З цих питань роз’яснення надавав Костянтин Лопатін.

Такі наради постійно організовуються фахівцями Управління житлово-комунального господарства для запобігання труднощів, з якими можуть зіткнутися у роботі керівники житлових організацій.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024