Головна  →  Новини  →  7 червня 2018

Пушкінський день в бібліотеці ім. В. Некрасова

Пушкінський день в бібліотеці ім. В. Некрасова

6 червня в традиційний Пушкінський день, який відзначають в Україні з 1997 року, фахівці бібліотеки імені Віктора Некрасова влаштували для своїх читачів літературні читання «Пушкінська елегія» з нагоди 219-ї річниці від дня народження Олександра Сергійовича Пушкіна.

На початку заходу виступив читач Борис Стругацький, закоханий у творчість геніального поета, з цікавими відомостями про його життя, про місця його перебування в Україні, про його внесок в світову культуру. З відомого твору «Елегія» відкрились літературні читання. Усі учасники натхненно декламували інші поезії та уривки з творів славнозвісного поета, а ведучий просто вразив читачів знанням безсмертного роману у віршах «Євгеній Онєгін», який читав напам’ять під аплодисменти учасників заходу. Зустріч вийшла емоційною та захоплюючою.

Протягом дня відвідувачі бібліотеки переглядали видання, представлені на книжково-ілюстративній виставці «Поет на всі часи».

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024