Головна  →  Новини  →  7 червня 2018

Микола Дубовик провів засідання оперативного штабу з питань роботи районного господарства (фото)

Микола Дубовик провів засідання оперативного штабу з питань роботи районного господарства (фото)

7 червня перший заступник голови райдержадміністрації Микола Дубовик провів засідання оперативного штабу з питань роботи районного господарства та проведення робіт з благоустрою території Подільського району. Також в ньому взяли участь керівники комунальних підприємств району, самостійних структурних підрозділів райдержадміністрації, представники спеціалізованих обслуговуючих організацій.

У ході засідання перший заступник голови звернув увагу присутніх на терміновій необхідності поновлення люків на просп. Василя Порика та Правди. Микола Дубовик також зазначив про те, що в районі без гарячого водопостачання залишаються 514 будинки.

«НАК «Нафтогаз» відмовився укладати угоду з новим виконавцем послуги гарячого водопостачання та опалення у Києві – «Київтеплоенерго. З цієї причини декілька тисяч будинків столиці залишаються без гарячої води, серед них і будинки, що знаходяться в Подільському районі. Прошу максимально проінформувати мешканців та роз'яснити ситуацію, що склалася», - доручив Микола Дубовик.

Також головуючий зосередив увагу на необхідності вчасної обрізки та видалення сухостійних дерев на території району, оскільки під час посилення вітру почастішали факти падіння гілля.

Крім того, під час засідання обговорили роботу ліфтового господарства, а саме поновлення обладнання у ліфтових кабінах, вчасне вивезення сміття, що знаходиться біля котелень, у зв’язку з підвищеною пожежною небезпекою та підготовку житлово-комунального господарства до роботи в осінньо-зимовий період.

За результатами засідання перший заступник голови райдержадміністрації надав відповідні протокольні доручення.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024