Головна  →  Новини  →  6 червня 2018

На вулиці Набережно-Хрещатицькій відрегулюють роботу світлофорів (фото)

На вулиці Набережно-Хрещатицькій відрегулюють роботу світлофорів (фото)

5 червня у Подільській райдержадміністрації відбулася традиційна нарада з питань комплексної реновації території Подолу.

Під час наради обговорили питання, що стосуються реконструкції Контрактової площі та оновлення всієї центральної частини району. Цього разу мова йшла про необхідність обрання уніфікованого для всієї території дорожнього покриття, яке має бути зручним в обслуговуванні та довготривалим в експлуатації.

Також обговорили розвиток велосипедної інфраструктури на Подолі, яка повинна поєднатися із загальною концепцією в місті та бути комфортною і безпечною для всіх учасників руху.

"Працюємо одночасно над цілою низкою окремих етапів реконструкції та оновлення Старого Подолу, які в кінцевому результаті мають поєднатися в єдиний сучасний публічний простір та забезпечити синергійний ефект після реалізації проекту в цілому", - зауважив голова райдержадміністрації.

У ході наради Валентин Мондриївський також зупинився на питанні руху транспорту в центральній частині району. «Щодо діючої схеми руху, то на прохання водіїв, дещо відрегулюємо режим роботи світлофорів на вулиці Набережно-Хрещатицькій, щоб скоротити час очікування та не створити накопичення транспорту», - підсумував голова району.

За результатами засідання сформовано відповідні доручення керівникам комунальних підприємств та обслуговуючих організацій, які необхідно опрацювати до наступної наради.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024