Головна  →  Новини  →  5 червня 2018

5 червня відбулася апаратна нарада з керівниками структурних підрозділів та комунальних підприємств району (фото)

5 червня відбулася апаратна нарада з керівниками структурних підрозділів та комунальних підприємств району (фото)

На початку наради голова Подільської райдержадміністрації Валентин Мондриївський звернув увагу комунальних служб району на посилення прибирання сміття під час вихідних днів на Контрактовій площі.

Також у ході наради розглядали питання щодо відсутності гарячого водопостачання у житлових будинках. «Через відмову НК «Нафтогаз» укладати договори з комунальним підприємством «Київтеплоенерго» близько 3-х тисяч будинків у місті залишаються без гарячої води. Врегулювання цього конфлікту не є рівень району, тому комунальним службам необхідно проінформувати населення про неможливість відновлення водопостачання до вирішення спірної ситуації», - доручив голова району.

Заступник голови Віктор Смирнов доповів, що станом на 4 червня 21% мешканців району вже обрали собі сімейного лікаря і що процес, запущений медичною реформою, успішно триває.

Керівник апарату Олександр Окатий звернув увагу на питання своєчасності опрацювання звернень громадян, що надходять до райдержадміністрації.

Також під час апаратної наради обговорили питання що закриття аварійних розриттів, покосу трави, стану виконавської дисципліни та інші поточні питання.

За результатами наради голова району надав відповідні протокольні доручення.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024