Головна  →  Новини  →  5 червня 2018

21 підприємство та 4 науково-дослідні установи Подільського району представили свою продукцію на виставці «Зроблено в Києві» (фото)

21 підприємство та 4 науково-дослідні установи Подільського району представили свою продукцію на  виставці «Зроблено в Києві» (фото)

5 червня у Міжнародному виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» проходить виставка-презентація «Зроблено в Києві». Свої досягнення та новітні розробки на виставці представляють виробничі компанії і підприємства Києва, столичні державні і приватні науково-дослідні структури.

Загалом участь у виставці беруть більше 300 підприємств з усіх районів столиці, які працюють у сфері машинобудування, високотехнологічне  устаткування та обладнання, інформаційні технології, оборонна промисловість, енергетика, фармацевтика, хімія, будівельні матеріали, транспорт, продукти харчування, легка промисловість та сувенірна продукція, поліграфія, вироби з деревини, екологія, інноваційна інфраструктура на площі 3500 кв. м.

У відкритті виставки взяв участь перший заступник голови КМДА Микола Поворозник, голови райдержадміністрацій, представники українських та зарубіжних організацій, інвестиційних фондів та інші. Вони оглянули виставкову експозицію, де ознайомились з розробками та продукцією столичних підприємств, поспілкувалися з їхніми представниками.

Подільський район на виставці представляє 21 промислове підприємство та 4 науково-дослідні установи. Голова Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Валентин Мондриївський ознайомився зі всіма експозиціями, які представили районні підприємства.

«З початку 2018 року промислові підприємства нашого району реалізували продукції на суму більше 6 млрд грн, що майже на 15 % більше ніж минулого року. Питома вага реалізованої промислової продукції складає 12,7% від обсягів реалізації по м. Києву – 3 місце серед всіх районів столиці. Крім того, на районних підприємствах продовжується впровадження енергозберігаючих та ресурсозберігаючих технологій, створюються нові робочі місця. Це дає можливість впевнено говорити про гарну тенденцію та успішний розвиток промисловості в нашому районі», - зауважив Валентин Мондриївський.

Нагадаємо, головною метою заходу, який організував і проводить  Департамент промисловості та розвитку підприємництва Київської міської державної адміністрації, є відкриття нових можливостей для столичних виробників і споживачів, збільшення експорту вітчизняної продукції та створення нових робочих місць.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024