Головна  →  Новини  →  4 червня 2018

Вихованці клубів за місцем проживання подарували яскраве свято мешканцям провулку Квітневий (фото)

Вихованці клубів за місцем проживання подарували яскраве свято мешканцям провулку Квітневий (фото)

2 червня вихованці клубів за місцем проживання «Академія дитинства», «Нивки» та «Дитячі мрії» подарували яскраве свято малим і дорослим мешканцям провулку Квітневий та власним батькам.

Мета заходу полягала в одночасному відзначенні важливих подій: завершення навчального року, Міжнародного дня захисту дітей та Міжнародного дня батьків. Головними зірками програми стали вихованці одного з найбільших та найкращих хореографічних колективів ПРЦК «Поділ», що має назву «Свято - Dance».

Його керівник Наталі Марчук працює в центрі клубів лише перший рік, але встигла підготувати чотири групи вихованців, які вже виконують біля двох десятків номерів. І кожен танець – це окреме костюмоване дійство зі своїм сюжетом, характером та стилем.

Разом з вихованцями «Свято - Dance» (КМП «Академія дитинства») виступили юні спортсмени з КМП «Нивки». Окрім програми з демонстрації мистецтва кунг-фу, вони представили вражаюче шоу бойових мистецтв у відтвореному образі Запорізького козака та Кіммерійської дівчини-воїна. Завітали на свято і вихованці танцювального колективу «Подоляни» (КМП «Дитячі мрії») – діти представили свій найкращий номер «В очікуванні місії», який вже приніс виконавцям п’ять перших премій на різних всеукраїнських та міжнародних фестивалях і конкурсах.

Дякуємо вихованцям та їхнім батькам, керівникам гуртків та клубів - це було справді красиве свято!

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024