Головна  →  Новини  →  17 травня 2018

Члени Громадської ради планують долучитися до подолання проблем, пов’язаних з наслідками вживання наркотиків (фото)

Члени Громадської ради планують долучитися до подолання проблем, пов’язаних з наслідками вживання наркотиків (фото)

16 травня на черговому засіданні Громадської ради представники ГО «Клуб «Еней» презентували розроблену спільно з БО «БФ «Безпека нації» та ГО «БФ «ВОЛНА» програму подолання наслідків вживання наркотиків та запропонували членам Громадської ради долучитися до її реалізації. З цією метою було прийнято рішення опрацювати концепцію щодо можливої співпраці.

Окрім того, члени громадської ради зацікавились можливістю долучитися до роботи правового клубу в рамках проекту Міністерства юстиції України «Я маю право!», створеного з метою підвищення рівня правової культури та правової свідомості громадян.

Також не оминули проблеми, пов’язані з наслідками незавершеного будівництва та житлово-комунального господарства, з якими звернулись мешканці району.

За результатами засідання буде підготовлено протокол для подальшого опрацювання та розгляду на наступному засіданні Громадської ради, яке відбудеться 20 червня 2018 року о 15.00.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024