Головна  →  Новини  →  26 квітня 2018

Учні шкіл Подільського району взяли участь у змаганнях з міні-футболу (фото)

Учні шкіл Подільського району взяли участь у змаганнях з міні-футболу (фото)

25 квітня на спортивному майданчику біля КМП «Чемпіон» провели районні змагання з міні-футболу серед футболістів 9-10 років. Ця спортивна активність існує з 2013 року і стала вже традиційною.

У змаганнях взяли участь вихованці КМП «Хортиця» та ФК «Поділ», учні школи № 243, спеціалізованих шкіл № 93 та № 193, які відвідують футбольні гуртки на базі цих закладів. Загальна кількість учасників змагань склала 60 дітей. Святковості змаганням додали дівчата-чирлідери з КМП «Виноградар». Вони вже другий рік поспіль є офіційним «чирлідинг-клубом» ФК «Поділ» і не залишили ще жодної важливої гри команди без яскравої підтримки. 

Справжній футбол не можливий без травмованих гравців, тож декілька стертих колін та подряпин поза межами поля довелось заклеювати пластиром. Однак, маленькі спортсмени, на гордість присутнім батькам, все стерпіли без сліз.

За результатами змагань переможцями у 2018 році стали гравці команди «Поділ» 2009 року народження. ІІ місце посіла команда «Поділ» 2008 року народження; ІІІ місце –  «Поділ Спартак». Учні школи № 243 піднялись на ІV сходинку, а спеціалізованої школи № 93 вибороли VІ місце.

Дякуємо тренерам ФК «Поділ» та КМП «Хортиця» за професійність в організації та проведення змагань, молодим футболістам за самовідданість у грі, а всім присутнім за щире вболівання!

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024