Головна  →  Новини  →  26 квітня 2018

Члени Громадської ради першими оцінили проект будівництва громадських вбиралень на Андріївському узвозі (фото)

Члени Громадської ради першими оцінили проект будівництва  громадських вбиралень на Андріївському узвозі (фото)

25 квітня на засіданні Громадської ради Юрій Лосицький керівник ТОВ «Творча архітектурна майстерня «Ю.Лосицький» презентував проект будівництва громадських вбиралень на Андріївському узвозі. За проектом вбиральні мають розташувати впритул до будівлі Музею-майстерні Івана Кавалерідзе (Андріївський узвіз, 21), що схвилювало присутніх на засіданні працівників музею. Проте, автор проекту запевнив, що будівництво та робота вбиралень ніяким чином не зашкодять будівлі музею, а головне не вплинуть на його роботу.

Небайдужі мешканці району мали змогу висловити свою думку й поставити уточнюючі запитання щодо функціональності проекту для людей з обмеженими можливостями та зрештою дійшли згоди, що будівництво громадських вбиралень на Андріївському узвозі дасть змогу покращити санітарно-епідеміологічний стан мікрорайону, підвищити якість сервісу для киян і гостей столиці.

Члени Громадської ради обговорили також поточні питання роботи ради та комітетів.

За результатами засідання буде підготовлено протокол для подальшого опрацювання та розгляду на наступному засіданні Громадської ради, яке відбудеться 16 травня о 15.00.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024