Головна  →  Новини  →  24 квітня 2018

Минулими вихідними у Подільському районі вирувало спортивне життя (фото)

Минулими вихідними у Подільському районі вирувало спортивне життя (фото)

21 квітня вихованці клубу за місцем проживання «Оберіг» взяли участь в 11-му Всеукраїнському турнірі з дзюдо на призи Нугзара Мемаблішвілі, тренера вищої категорії, володаря V дану. Цьогорічний турнір зібрав більше 250 дзюдоїстів з усіх куточків України. Не зважаючи на велику кількість учасників, юні подоляни показали прекрасні результати: Олександра Гонтарєва – золота медаль, Артем Смика – бронзова медаль.

Минулими вихідними також провели районні змагання з кікбоксингу, в яких взяли участь вихованці клубу за місцем проживання «Нивки». Цей вид спорту стає досить популярним серед молоді, тому досвід у районних змаганнях є дуже важливим кроком у підготовці  до більш масштабних заходів у межах міста та держави.

Також  21 квітня в КМП «Лідер» сталася ще одна важлива подія - особиста першість клубу з настільного тенісу серед вихованців 2001 року народження та молодше. У змаганнях взяли участь 27 хлопців і дівчат, з яких 12 стали переможцями у молодшій та старшій категоріях.

Вітаємо всіх учасників змагань та бажаємо їх натхнення та спортивних перемог!

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024