Головна  →  Новини  →  20 квітня 2018

22 квітня обмежать рух усіх видів транспорту за маршрутом 8-го Київського міжнародного півмарафону

22 квітня обмежать рух усіх видів транспорту за маршрутом 8-го Київського міжнародного півмарафону

22 квітня з 09:00 до 14:00 у Києві відбудеться спортивно-масовий захід «8-й Київський міжнародний півмарафон» («8th Nova Poshta Kyiv Half Marathon»). Відповідну ініціативу громадської організації «Бігова Україна» підтримано розпорядженням КМДА з метою популяризації та розвитку фізичної культури і спорту.

У звʼязку із цим, 22 квітня з 08:00 до 14:00 буде обмежено рух усіх видів транспортних засобів за маршрутом марафону: Контрактова площа – вулиця Петра Сагайдачного – Боричів узвіз – вулиця Набережно-Хрещатицька – Набережне шосе – Гаванській міст – вулиця Набережно-Рибальська – міст Північний – вулиця Труханівська – Парковий міст – Набережне шосе – вулиця Набережно-Хрещатицька – Боричів узвіз – вулиця Петра Сагайдачного – Контрактова площа.

Крім того, з 05:00 21 квітня до 22:0022 квітня обмежать рух усіх видів транспортних засобів на Контрактовій площі для монтажу та демонтажу сцени та спеціальних конструкцій.

Як зазначають організатори, цього року вони навмисне відмовились від дистанції у 10 км задля скорочення часу перекриття вулиць.

Нагадаємо, що Київський міжнародний півмарафон із 2015 року є повноправним членом Асоціації міжнародних марафонів (AIMS). Окрім того, захід пройшов сертифікацію Європейської асоціації легкої атлетики і отримав найвищу оцінку якості – «5 зірок». «Nova Poshta Kyiv Half Marathon» – це перший етап бігової ліги «Run Ukraine Running League», що об’єднує п’ять бігових змагань у чотирьох містах України: Києві, Дніпрі, Одесі та Львові. Ліга орієнтована на любителів бігу, серед яких після завершення останнього етапу визначать переможців серед чоловіків та жінок. Головний приз «Run Ukraine Running League» – участь у престижному міжнародному марафоні.

Джерело: https://kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024