Головна  →  Оголошення  →  13 квітня 2018

Оголошення про наміри отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря ПрАТ «Завод Супутник»

Приватне акціонерне товариство «Завод Супутник» повідомляє про намір отримання дозволу на викиди в атмосферне повітря забруднюючих речовин від стаціонарних джерел на об'єкті, що знаходиться за адресою 04080, м. Київ, Подільський р-н. вул. Межигірська, 82-А.

Основним напрямком діяльності підприємства є Надання в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна. Викиди здійснюються під час роботи двох газових котлів та автостоянки.

У процесі діяльності за матеріалами інвентаризації викидів в атмосферне повітря виділяються наступні забруднюючі речовини: Оксиди азоту (оксид та діоксид азоту) у перерахунку на діоксид азоту, Оксид вуглецю, Метан, Вуглецю діоксид, Азоту (1) оксид [N2О], Ртуть та її сполуки в перерахунку на ртуть, Неметанові леткі органічні сполуки (НМЛОС), Аміак, Діоксид сірки (діоксид та триоксид) в перерахунку на діоксид сірки, Бенз(а)пірен, Речовини у вигляді суспендованих твердих частинок недиференційованих за складом. Сумарні валові викиди становлять 0,592 т/рік, та вуглецю діоксиду 170,23 т/рік.

Усі викиди – у межах допустимих норм. Планується розробка документів, у яких обґрунтовуються обсяги викидів, для отримання дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами.

Збір зауважень громадських організацій та окремих громадян з даного питання проводить Подільська районна в місті Києві державна адміністрація, протягом 30 календарних днів з дати публікації оголошення. За адресою: 04070, м. Київ, Контрактова площа, 2; тел. (044) 485–18–95, (044) 226-20-26.

Публікація оголошення в газеті «Експрес-об’ява» від 16-22.02.2018 № 06(5229).

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024