Головна  →  Новини  →  3 квітня 2018

3 квітня у «Kyiv Radio School» на базі «Радіо Київ» стартують освітні заняття

3 квітня у «Kyiv Radio School» на базі «Радіо Київ» стартують освітні заняття

Третього квітня стартують заняття у «Kyiv Radio School».

Що це?

Це освітній проект. Переможець Громадського бюджету - 2.

Протягом 2 місяців її слухачі пройдуть шлях від кореспондента до авторапроекту або власника  радіо.

Хто слухачі?

Це щасливчики, імена яких ми дізналися у прямому ефірі 19 березня, шляхом відкритого жеребкування.

Хто викладачі?

Практикуючі радійники «Радіо Київ 98 ФМ», викладачі кафедри журналістики, реклами та PR Національного авіаційного університету.

Тут і програмний директор «Радіо Київ» Ольга Герасимчук, і автор й ведуча talk-проектів Світлана Василенко, і ведуча психологічного проекту «Крила» Еллада Пакаленкайте, і практикуючий психолог та ведучий  програми  «Формула душі» Іван Сторчак, і доцент кафедри журналістики реклами та зв’язків з громадськістю НАУ Антоніна Іващук та інші.

Чого навчатимуть?

Писати сценарії програм, брати інтерв’ю, створювати новини, монтувати звук. Техніка мовлення та риторика теж у переліку предметів «Kyiv Radio School». Так само, як і психологія ефіру та особливості музичних форматів радіостанцій.

Що на закінчення?

Слухачі отримають сертифікат та демоверсії власних програм. Для найактивніших - стажування на «Радіо Київ 98 ФМ». А хтось отримає нагороду особисто від голови Шевченківського району Києва Олега Гаряги.

І це ще не все.

Всі охочі можуть абсолютно безкоштовно відвідувати майстер класи викладачів «Kyiv Radio School» на вихідних. Подробиці про них на сторінці групи: https://www.facebook.com/groups/kyivschool//

Офіційне відкриття школи 2 квітня. Це буде марафон з викладачами та ідейними натхненниками радіо школи.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024