Головна  →  Новини  →  23 березня 2018

До Всесвітнього дня водних ресурсів в бібліотеці ім. Ю. Збанацького провели літературно-екологічний круїз для школярів (фото)

До Всесвітнього дня водних ресурсів в бібліотеці ім. Ю. Збанацького провели літературно-екологічний круїз для школярів (фото)

22 березня в районній бібліотеці імені Юрія Збанацького на учнів Фінансового ліцею чекав літературно-екологічний круїз «У краплині води відбивається Всесвіт», присвячений Всесвітньому дню водних ресурсів.

До заходу підготували виставку-експозицію «Жива вода дає життя всьому живому в світі», де діти змогли ознайомитися з цікавими фактами про воду та її властивості. Бібліотекарі нагадали  учням про надзвичайну важливість водних ресурсів для розвитку суспільства та звернули  увагу на важливість розуміння необхідності їхнього раціонального використання, збереження та відтворення.  У ході заходу діти дізналися про те, навіщо людині потрібна вода, як правильно її пити, якими цілющими властивостями вона володіє та про роль води в різних культурах народів нашої планети.

Також малечі розповіли про малі річки Києва, про більшість з яких вони ще не знали. З ентузіазмом школярі зіграли в екологічні вікторини та поділилися своїми знаннями про найцінніший дар природи - воду.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024