Головна  →  Новини  →  22 березня 2018

Валентин Мондриївський провів засідання оперативного штабу (фото)

Валентин Мондриївський провів засідання оперативного штабу (фото)

22 березня у Подільській райдержадміністрації відбулося засідання оперативного штабу з питань роботи районного господарства в осінньо-зимовий період та проведення робіт з благоустрою Подільського району.

Участь в засіданні взяли перший заступник голови райдержадміністрації Микола Дубовик, керівники комунальних підприємств району, самостійних структурних підрозділів державної адміністрації, представники спеціалізованих обслуговуючих організацій.

Голова райдержадміністрації Валентин Мондриївський зосередив увагу присутніх на питаннях відновлення благоустрою в місцях розриттів після аварій на тепломережах.

«Як тільки-но погодні умови сприятимуть проведенню робіт, прошу терміново виконати ремонт асфальтового покриття в місцях, де були розриття. Наразі у Подільському районі відкрито 256 контрольних картки на проведення аварійних робіт. Серед них є такі, що взагалі перешкоджають нормальному руху мешканців. Подолян не цікавить, хто має це робити, вони просто хочуть мати нормальні умови проживання та належним чином облаштовану територію», - звернувся до присутніх голова району. Він дав доручення оновити інформацію щодо розриттів, обрати ті, що потребують першочергового відновлення, та в найкоротші терміни приступити до ремонту.

Також на засіданні обговорили роботу ліфтового господарства, санітарної очистки району та розгляду звернень громадян. Окремо зупинилися на підготовці до Великодніх свят.

«Незабаром велике свято – Великдень, тому необхідно максимально звернути увагу на прибирання прибудинкових територій, благоустрій території біля церков та у місцях масового скупчення людей, а також необхідно організувати щоденне прибирання та вивіз сміття», - зауважив голова райдержадміністрації.  

За результатами наради Валентин Мондриївський надав відповідні протокольні доручення керівникам структурних підрозділів та комунальних підприємств району.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024