Головна  →  Оголошення  →  19 березня 2018

Оголошення приватного акціонерного товариства «БАНКОМЗВ’ЯЗОК» про намір отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря

Приватне акціонерне товариство «БАНКОМЗВ’ЯЗОК» повідомляє про намір отримати Дозвіл на викиди забруднюючих речовин в процесі своєї діяльності за адресою: м. Київ, вулиця Кирилівська, 69, літ. В.

Предметом діяльності підприємства є надання в оренду власного та орендованого нерухомого майна. Підприємство віднесено до третьої групи за ступенем впливу об’єкту на забруднення атмосферного повітря, та не потребу взяття на державний облік за обсягами потенційних викидів забруднюючих речовин в атмосферу.

З метою отримання Дозволу була проведена інвентаризація викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами підприємства. Після висловлювання побажань, документи у яких обґрунтовуються обсяги викидів, для отримання Дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря, буде надано на затвердження у відповідних Державних органах.

У результаті проведення вищевказаних робіт встановлено, що на підприємстві налічується сімнадцять стаціонарних джерел викидів, а саме труби моноблочних кондиціонерів з газовим підігрівом та дизель-генератору. Потужність викидів по підприємству в цілому становить 0,141089 г/с та 52,186 т/рік (в т.ч. величина викидів діоксину вуглецю 52,149 т/рік).

Нормативна санітарно-захисна зона для діяльності підприємства не встановлюється. Відповідно до проведених розрахунків розсіювання при одночасній роботі всіх джерел викидів максимальні розрахункові концентрації у приземному шарі атмосфери в частках ГДК по всім речовинах на межі СЗЗ нижчі від допустимих (1 ГДК).

Зауваження та пропозиції надсилати до Подільської районної в місті Києві державної адміністрації за адресою: 04070, м. Київ, Контрактова площа, 2, тел. (044) 226-20-26, (044) 485-18-95.

Публікація в газеті «Експрес – обява» від 23 лютого - 01 березня 2018 року №7 (5230).

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024